Despre noi

   Geea Investigatii Economice SRL  este o companie de consultanta in domeniul managementului serviciilor oferind expertiza centrata in managementul de suport al unei organizații, având ca bază resursele umane și acoperind tot ce pot influența acestea!

Sfera de acținue include pe lângă cea mai nouă provocare a organizațiilor : REGULAMENTUL 679/2016 al Uniunii Europene, privind protecția datelor cu caracter personal și celelalte activități de bază, respectiv, Securitatea și Sănătatea în Muncă împreună cu Situațiile Urgență (Apărare Împotriva Incendiilor și Protecție Civilă), dar și activitățile de reusrse umane și contabilitate, precum și implementarea legislației de mediu!

Cu sediul in Romania, Bucuresti, firma ofera solutii si servicii cuprinzatoare de management al resurselor umane la nivel national, toate comparate cu cele mai bune practici profesionale.

Geea Investigații Economice SRL oferă rezultate pentru clienții noștri în patru domenii principale de practică:

  • Proiecte de consultanta pentru resurse umane
  • Servicii de reglementare și de conformitate (acțiune afirmativă, OFCCP etc.)
  • Tranziția executivă și succesiunea
  • Servicii administrative externe

La Geea Investigații Economice SRL, ne specializăm în simplificarea vieții dumneavoastră. Cum? Oferind soluții cuprinzătoare, fără griji, de management și securitate a organizației dvs, cu o notă personală, permițându-vă să vă concentrați asupra lucrurilor critice pe care le faceți cel mai bine.

 

https://www.facebook.com/psihologcalincatalin/videos/619373205072395/UzpfSTI1NzQyNzcxNDY3OTA3ODo0Mzk5NDM0NDk3NjA4MzY/