About us

   Geea Investigatii Economice SRL  este o companie de consultanta in domeniul managementului serviciilor oferind expertiza centrata in managementul de suport al unei organizații, având ca bază resursele umane și acoperind tot ce pot influența acestea!

Sfera de acținue include pe lângă cea mai nouă provocare a organizațiilor : REGULAMENTUL 679/2016 al Uniunii Europene, privind protecția datelor cu caracter personal și celelalte activități de bază, respectiv, Securitatea și Sănătatea în Muncă împreună cu Situațiile Urgență (Apărare Împotriva Incendiilor și Protecție Civilă), dar și activitățile de reusrse umane și contabilitate, precum și implementarea legislației de mediu!

Based in Romania, Bucharest, the firm delivers comprehensive human resource management solutions and services nationwide, all benchmarked with professional best practices.

Geea Investigații Economice SRL oferă rezultate pentru clienții noștri în patru domenii principale de practică:

  • Human Resources Consulting Projects
  • Regulatory and Compliance Services (Affirmative Action, OFCCP etc.)
  • Executive Transition and Succession
  • Administrative Services Outsourcing

La Geea Investigații Economice SRL, specialize in simplifying your life. How? ? By delivering comprehensive, worry-free , de management și securitate a organizației dvs, cu o notă personală, allowing you to focus on the mission-critical things you do best..

 

https://www.facebook.com/psihologcalincatalin/videos/619373205072395/UzpfSTI1NzQyNzcxNDY3OTA3ODo0Mzk5NDM0NDk3NjA4MzY/